Vær med til at kreere den Danske Geocoin 2016

Kom med dine ideer, meninger og lad os sammen få designet en flot dansk geocoin

Så skal der findes designs til en Dansk Geocoin 2016

Designforslag skal indsendes som en kommentar til denne side senest den 15. maj 2016. Det er kun designeren som kan uploade forslag, jvf nedenstående om retten til et forslag.
Uploadede filer skal max være 25Mb og ikke mindre end 350x350px. Det er også muligt at sende filer på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne gang vil der være 2 afstemninger:

Den første blandt alle forslag der er kommet og de 3 med flest stemmer går videre. Disse 3 vil så blive rentegnet i samarbejde med forslagsstiller.
Den anden blandt de 3 rentegnede forslag. Vinderen bliver så Dansk Geocoin 2016 og vil blive produceret.

De forslag der indsendes behøver IKKE være noget pænt tegnet, bare så man kan se hvad tanken er og så vil det blive rentegnet af en designer hvis det er blandt de 3 bedste forslag.
Alle indkomne forslag vil løbende blive placeret på separat side.

Der er ændret i retningslinierne i år, så man nu også kan designe bagside og evt. vælge en anden form til coinen. Læs om retningslinierne her.

Der er endnu ikke taget stilling til hvordan coinen skal sælges, prisen mm, men alle den slags oplysninger følger når de kendes.

Ved at uploade et forslag til en coin accepterer man, at dette forslag anvendes helt eller delvist til en Dansk Geocoin 2016, uden at ophavsmanden kan gøre krav på betaling for brug af forslaget. Man accepterer også at der kan laves småjusteringer til den endelige coin.
Ligeledes accepterer man at designet, uden yderligere vederlag kan bruges til illustration i forbindelse med omtale af geocaching i både printede og elektroniske medier.

Den person der laver det vindende design modtager 2 eksemplarer af coinen.

Geohilsen

Picht